• Novo
Utisci Monticello Slijedeće prekrivač i bacače od mirnu, pune kraljice

Utisci Monticello Slijedeće prekrivač i bacače od mirnu, pune kraljice

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Dobijte ugodno sa baršunastim mekim monticello mikrovladinim runom i deke. Izrađen od 100% premium mikro-poliestera, ovaj svestrani ćebe savršen je za godišnji odmor. Ultra mekana, pletena tkanina je četkana i iskrivljena na obje strane kako bi joj dali elegantan osjećaj, baršunasti sjaj i svilenkast dodir za krajnji luksuz. Set uključuje : jednu (1) ćebe. Materijal : 100% runo od mikrofibra. Boje : crna, plava, čokolada, drveni ugljen, koralj, zimzeleni, bjelokosti, mornarsko plavo, crveno, srebro, tirkizno, bijelo. Uzorak : čvrst. Težina : 320 gsm. Kvaliteta : Ovaj će pokrivač može biti slojeviti u hladnijim vremenskim vremenima ili se koristi samo tokom toplog ljetnih mjeseci kao zamjena za težu posteljinu. Stil : Ležerni, klasični, moderni i savremeni, tradicionalni. Njega : Mašina koja se može prati. Molimo slijedite upute za njegu na etiketi kako biste smanjili umanjivanje i / ili skupljanje. Dimenzije : puna / kraljica je 90 "široki x 90", kralj je dugačak 106 "širine x 90", dvostruki je 66 "širok x 90", bacanje je 50 "širokog x 60" dugačak.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Odmor za snijeg, 50 60

KM 0.33

Shop safavieh at Uštediti novac Live bolji.Safavieh za odmor za snijeg, 50 "x 60 ", crvena / whitedreaming od bijelog Božića? Uz ovaj odmor za odlaganje snijega, možete dobiti jedan u

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.