• Novo
Northerlight 50 60 kabel plesti za plišanje Sherpa bacanje pokrivač - crveno bijelo

Northerlight 50 60 kabel plesti za plišanje Sherpa bacanje pokrivač - crveno bijelo

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Danima kada je vani hladno ili vam treba samo dodatni meki sloj, drapirajte ovaj kamen za pletenje bacite pokrivač preko vas i dobijete udobnost. Chunky i debeo pokrivač drži vam topli i luksuz u šikskom stilu za one popodnevne potpore. Klasični dizajn kabla za kabl čini savršenim akcentnim komadom za prikaz nad sofama, stolicama i krevetama. Značajke proizvoda : boje (i) : crvena i bijela. Klintne rektakutne bate. Mekan pleten s jedne strane i ugodna runa visokog hrpa na poleđini. Savršeno za prikazivanje preko sofa i stolica. Upute za njegu : Spot čist ili strojno pranje hladno, samo suši zrak. Dimenzije : 50 "široko x 60 " dugačak. Materijal (i) : Poliester crveni i bijeli kabel pletene kamenske praknuje. Mekan pleten s jedne strane i ugodna runa visokog hrpa na poleđini. Savršeno za prikazivanje preko sofa i stolica. Prekrivač bacite mjeri 50 inča širok do 60 inča.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Urugvaj pokrivač

KM 1.67

Naš urugvajski ćebad izrađeni su od tkanine od polarnog runa koja je meka, udobna, brzo sušenje i izdržljiva Napravljeno od 100% poliestera za pranje mašina, ovo bacanje će vas ugrija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.