• Novo
Mekane, malene deke - 50 60 - živopisne boje

Mekane, malene deke - 50 60 - živopisne boje

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Čvrsta djeca bacaju ćebe - 50 "x 60 " ove malene i super mekim prekrivačima su savršene za svaku priliku! Ove su ćebad savršene veličine za piknike ili prekrivaju noge dok gledate emisiju noću. Savršeni su i za vašu mladu djecu! Imamo toliko boja da bismo odabrali iz toga da ćete naći jedan koji će se uputiti na svoj stil! Boje : bijela, bež, smeđa, siva, crna, zlatna, kadulja zelena, lovac, crvena, hrđa, burgundija, ljubičasta , Mornarsko plavo, svijetlo plavo i tirkizno! Mekša i toplija : Ima udobnu kvalitetnu tkaninu, meku i glatku, deka koja vas čini da se osjećate u toplom zagrljaju . Mekana i topla pokrivač u uredu uđem u uredu . Na hladnim noćima možete ležati na sofi i gledati televiziju toplom pokrivačem. Kada putujete, pokrivač u vašem koferu je lagan i praktičan. Može se koristiti i kao ljetni klima uređaj, dječji prekrivač ili pokrivač za kućne ljubimce . jednostavan za brigu o hladnoj vodi na nježan ili osjetljiv ciklus. Boje se neće izblijediti, a tkanina neće pratiti ili piling, čak ni nakon više pranja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Urugvaj pokrivač

KM 1.67

Naš urugvajski ćebad izrađeni su od tkanine od polarnog runa koja je meka, udobna, brzo sušenje i izdržljiva Napravljeno od 100% poliestera za pranje mašina, ovo bacanje će vas ugrija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.