• Novo
Iowa State Neon Troangle ultra meko bacanje

Iowa State Neon Troangle ultra meko bacanje

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Dobijte ugodnu ovu sezonu sa Pegasus Sports Neon Troangle Ultra Meko bacajte pokrivač. Ovaj će pokrivač dizajniran s inspiriranim dizajnom ružičaste, bijele i zelene neonske trokuta, zajedno sa offial licenciranim logotipom vašeg omiljenog tima i kompletno s prekrasnim plišanim bijelim leđima. Prekrivač je otprilike 50 "x60 ", čineći ga dovoljno velikim da se lako dobije ugodno s sadržajem izmišljenog od 100% poliestera i 100% poliesteru. Obavezno je da budete krajnji ventilator i spavajte poput profesionalnog sa ovom prekrasnim pokrivačem. Besplatna dostava na narudžbi preko 35 dolara na web trgovini fanaticima. Uvezeno. Zvanično licenciran. Mašinsko pranje, suhom suhom. Marka : Pegasus Home Fashions. Sublimirana grafika. Materijal : 100% poliester. Mjere cca. 50 '' x 60 ''.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Urugvaj pokrivač

KM 1.67

Naš urugvajski ćebad izrađeni su od tkanine od polarnog runa koja je meka, udobna, brzo sušenje i izdržljiva Napravljeno od 100% poliestera za pranje mašina, ovo bacanje će vas ugrija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.