• Novo
Woolrich bira električni pokrivač bacanja sa regulatorom za podešavanje topline 60x70 siva

Woolrich bira električni pokrivač bacanja sa regulatorom za podešavanje topline 60x70 siva

Stupnjevi:
KM 17.00

Iznos
Tova je dostupna

Woolrich bira električni prekrivač sa 3 kontrolera za podešavanje topline 60x70 "Grey Woolrich Grijani bacanje koristi vrhunsku sigurnu udobnu tehnologiju koja podešava temperaturu na temelju ukupne temperature, te temperature u vašoj sobi, a tćem temperaturi i temperaturu okoline, osiguravanje dosljednog toka topline. Ova jedinstvena tehnologija takođe emitira emisiju elektromagnetske polje, tako da možete priključiti sa povjerenjem. Ovo bacanje je predimenzionirano, gotovo stopalo veće u dužini i širini u odnosu na standardne grijane bacače. Mink tkanina i uzvišena berberska obrnuta stvara ugodno, udobno bacanje. Sadrži 3 postavke toplote i automatsko isključivanje automobila. Ovo bacanje je strojno pranje za jednostavnu njegu. 1 "" Š x 70 "" L. lice : lažno Mink, 100% poliester. Obrnuto : Čvrsti mikro berber, 100% poliester. Mekani plišani za ugodan Berber prevelizirani 60x70 "" Bacanje savršeno za privrženo 3-satna automatsko zatvaranje za mir. Gotovo bez emisija elektromagnetske polje. Vlasnička dodatna tehnologija osjetljivosti za vruću točku za dodatnu sigurnost. Vlasnička tehnologija pregrijavanja odobrava dodatnu zaštitu i proširuje život proizvoda. Temperaturna tehnologija za povećanje temperature nudi brže i sigurnije grijanje. Meke fleksibilne žice pružaju izdržljivost i udobnost. Dužina kabla za napajanje 6 stopa. 100% UL certifikat (US Standard). Mašina se prati za jednostavnu njegu. ".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Odmor za snijeg, 50 60

KM 0.33

Shop safavieh at Uštediti novac Live bolji.Safavieh za odmor za snijeg, 50 "x 60 ", crvena / whitedreaming od bijelog Božića? Uz ovaj odmor za odlaganje snijega, možete dobiti jedan u

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.