• Novo
PureRelief grijaće bacanje pokrivač - sivo

PureRelief grijaće bacanje pokrivač - sivo

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Prigušite se u bujnoj udobnosti sa ovim ultra mekim, grijanim bacanjem iz čistog oboljenja®. Dizajniran za rad u minutima, uživat ćete u plišanoj toplini sa postavkama temperature do 105 ° F. Luxe, Micro Mink i Sherpa tkanina čini ga ugodnim pokrivačem tokom zime - ili čak kada vam treba dodatni sloj na vašem krevetu za noć. Pritisnite tipke na uklonjivom LED kontroleru da biste aktivirali 4 Insta Heat ™ postavke temperature. Automatsko isključivanje sigurnosnih funkcija trenutno isključuje funkciju topline nakon dva sata neprekidne upotrebe, tako da možete biti sigurni da će se pokrivati ​​da će se pokrivač prepoznati da će se pokrivač prepoznati. Dodajte ovaj elegantni purerelief ™ bacanje u svoj dom i tretirajte se luksuzom. Ovaj proizvod podržan je 5-godišnja garancija uz čistu obogaćinu pažljivu korisničku službu. Zagrijava se u zapisniku : odmah se zagrijava na dodir LED-kontrolera sa 4 temperaturne postavke u rasponu od 90-105 ° F. Ultra plišana tkanina : izrađena od visokokvalitetnog mircromink i tkanina otpornog na tabletu, ovo elegantno bacanje je obavezno kada želite doći ugodno na kauču. Veliki dizajn : prostrani dizajn od 50 "x 60" čini ga sjajnim za zaljubljenje na hladnim, zimskim danima ili čak dodavanjem na vrh vašeg kreveta kao luksuznog utjecaja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Urugvaj pokrivač

KM 1.67

Naš urugvajski ćebad izrađeni su od tkanine od polarnog runa koja je meka, udobna, brzo sušenje i izdržljiva Napravljeno od 100% poliestera za pranje mašina, ovo bacanje će vas ugrija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.