• Novo
Gwong Penguin Santa Oblik nož za nož za pribor za jelo za polaganje za jelo Kućica Xmas Decor Decor Decor

Gwong Penguin Santa Oblik nož za nož za pribor za jelo za polaganje za jelo Kućica Xmas Decor Decor Decor

Stupnjevi:
KM 40.25

Iznos
Tova je dostupna

Specifikacije : . Visokokvalitetna netkana torba je izdržljiva za upotrebu . sa crtanim dizajnom, ova torba izgleda slatko i ljupko . Takođe se može koristiti poklon vrećica za spremanje bombona i poklona .. Naziv predmeta : Torba za pohranu za jelo. Materijal : netkana, flanelet. Značajke : Xmas dizajn, dekor za sto, vilica za skladištenje. Veličina : 14cm x 10cm / 5,51 "x 3,94 " (približno). Napomene : . Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika . Molimo vas da dopustite laganu razliku za dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja . Paket uključuje : . 1 x Torba za pohranu za pribor za jelo (drugi ne uključuju) Molimo kontaktirajte nas kako bismo bolje riješili sva pitanja prije nego što napustite neutralne ili negativne povratne informacije. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se korisničkoj službi. Visokokvalitetna netkana torba je izdržljiva za upotrebu . sa crtanim dizajnom, ova torba izgleda slatko i ljupko . Takođe se može koristiti i poklon vrećica za spremanje bombona i poklona. Xmas dizajn, dekor stola, vilica za skladištenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Daye Kit Foware Port

KM 13.99

Dnevni dijelovi kvalitete proizvode Daye Sjeverna Amerika, vodeći proizvođač inovativnih vanjskih električnih proizvoda Posvećenost kvaliteti i izdržljivosti premašena je samo straš�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.