• Novo
LOWESTBESTBEST KUHINJE KUTNI KUPN, odvod posuđa, odvodnik od nehrđajućeg čelika odvodnik, dvostruki slojevi Posude i jela i štapići i kašika i kašika za sakupljanje polica, crna

LOWESTBESTBEST KUHINJE KUTNI KUPN, odvod posuđa, odvodnik od nehrđajućeg čelika odvodnik, dvostruki slojevi

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

UVOD : Odvodnik jela je obično korišten predmet među svim domaćinstvima. S njom ćete napraviti punu upotrebu prostora u vašoj kući. Naši multifunkcionalni dvostruki slojevi zdjelice i jela i štapići i kašike za sakupljanje odvodnje polica je vrlo preporučuje za tebe. Uz pažljivo postavljanje površinskog postupka, ovo je odvodnje posude u elegantnom izgledu i sjaj poliranju. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, od velike je izdržljivosti i pouzdanosti za održavanje zdjela, kašika, štapića i jela itd. Ima dva sloja za dobro klasificiranje i lako dostizanje. Želite li ga kupiti za svoje? Značajke : 1. Električna ploča, posebna površinska obrada, sjaj za poliranje i uglađene površine2. Dobra izdržljivost za održavanje zdjela, kašika, štapića i jela Well3. Dizajniran u dvostruke slojeve za jasnu organizaciju4. Spremite prostor za izradu vašeg prostora više ured5. Obaveza za svake domaćinstvo : 1. Materijal : glačalo i plastike2. Boja : crna i srebrna3. Ukupne dimenzije : (22.83 x 11 x 14.57) "/ (58 x 28 x 37) cm (L x Š x V) 4. Dimenzije (bočna polica nisu uključena) : (17,72 x 11 x 14,17) " / ( 45 x 28 x 36) cm (L x Š x V) 5. Držač za jelo za jelo : (7.09 x 2,36 x 8.27) "/ (18 x 6 x 21) cm (L x Š x V) 6. Plastične ladice Dimenzije : (13,78 x 9,84) " / (35 x 25) cm ( L x w) 7. Kapacitet : gornji nivo može staviti 16 posuđa88. Težina : 4,41 LBS / 2kg paket uključuje : 1 x ravnanje sušenje kuhinjskih kuhinjskih kupa za sušenje posuda, odvod posuđa, odvodnik od nehrđajućeg čelika, dvostruki slojevi i posuđe i kašike i kašike i kašike i kašike i kašika za sakupljanje polica, crna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.