• Novo
Bolje domovi i vrtovi 13.5 Čekić osnova za kameru, zlatni završetak

Bolje domovi i vrtovi 13.5 Čekić osnova za kameru, zlatni završetak

Stupnjevi:
KM 26.49

Iznos
Tova je dostupna

Ukrasite i osvetlite svoju sobu sa ovim boljim domovima i baštem od 3,5 "Keramička baza lampe. Savremena baza lampe sadrži zapanjujuću završnu obradu zlata s ukrasnim čekićnim prekidačem. Odaberite vlastiti lampshade (prodaje se zasebno) da biste dovršili izgled lampe. Bolje domove i vrtovi Keramička baza svjetiljke je savršena za dodavanje ukrasne rasvjete u vašu odličnu sobu, spavaću sobu, udjelujuća soba. Bolje kuće i vrtovi 13.5 " Umočena keramička accent baza lampe, zlatna baza od keramičke zlatne boje sa čekićom završnom obradom. Pritisnite prekidač za uključivanje / isključivanje. 13.5 "H x 4,5" W X 4.5 "D. Koristi jednu 60-vatu ekskluentnu žarulju sa žaru. 1-godišnja ograničena garancija.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Lamska lampa

KM 29.70

Oživite svoj životni prostor naglašavanjem bočnog stola ovom moderne lampe koja sadrži dodir vintage bljeskalice Lamb za tablicu lola ima estetski ugodnu mješavinu čiste, ravne linije

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.