• Novo
Rijeka robe Gracie's Crystal Stol Lamp-tirkizna

Rijeka robe Gracie's Crystal Stol Lamp-tirkizna

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Život je zabavan i besplatan! Tako je ova lijepo izrađena kristalna stolna svjetiljka sa mozaikom. Metalna nijansa sadrži čipku radni uzorak, dragulje i viseće kristale. Baza je mozaik dizajn stakla. Sam komad je zapanjujući, ali stavite ih zajedno i imate šoustopper! Odlično za zaboravljeni ugao vašeg dnevnog boravka ili kao žarište u spavaćoj sobi. Donesite svjetlo i sjaj! Materijali : metalna i kristalno staklo. Dužina kabla : 65 inča. Zahtijeva jednu 60-vatu E26 žarulju (nije uključen). Dimenzije : 24. 25 "H x 13" prečnik. Dimenzije nijanse : 13 diam. x 11h u. Popločana baza i kristalno nijansa s naglaskom na izboru boje. Inline prekidač.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Baka lampica svjetla

KM 2.67

Uljepšajte sobu sa bakicom 3 laganom lampom Ova svjetiljka dolazi u stablu koja dodaje klasični izgled u sobu Svjetiljka pruža svjetlost s tri lujlice od 40 vata koje se prodaju zasebno S

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.