• Novo
Keusn ColorsColors Kolekcija koraka za nokte na nokte olovka Nail Arts Nails Nails Gel ulje Ne i vrpci potrebni za ženske djevojke 5ml

Keusn ColorsColors Kolekcija koraka za nokte na nokte olovka Nail Arts Nails Nails Gel ulje Ne i vrpci

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

38 boja kolekcija koraka za nokte za nokte na noktnoj umjetnosti za nokte Olovka za nokte ulje i gornji kaput potrebni za ženske djevojke 5mlfeature : svijetla boja, dobre prianjanje, bez skupljanja, bez žutenjanja. Dizajn, naši olovke za nokte su svestran. Sa tim olovkama ne morate koristiti ljepilo ili brtvu. Izdržljiv i jednostavan za rastavljanje, ukupno je 36 boja, možete odabrati u bilo kojem trenutku. Traje najmanje 3 tjedna, dajući vam lijepe i super sjajne nokte. Pogodni su za nokte, noktiju itd. Jednostavni su za upotrebu i prikladni za profesionalce ili kod kuće. i sastojci. Visokokvalitetni i namakanje laka za nokte. Lako šminka za samo minutu. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, bez mirisa, jedna olovka rješava sve probleme. Oznaka, visoku zasićenost, dobro prianjanje, bez žutesa, nema 20 boja, postoji 20 boja, ima 20 boja, ima 20 boja, postoji 20 boja, Možete odabrati u bilo kojem trenutku.design, naši olovke za nokte su svestran. S tim olovkama ne morate koristiti ljepilo ili brtvu. Pogodni su za nokte, noktiju itd. Oni su jednostavni za upotrebu i prikladni za profesionalce ili kod kuće.1. Upotrijebite trimmer kutikula za rješavanje mrtve kože.2. Obrežite oblik Nail.3. Upotrijebite plastične pincete za oblikovanje strane noktiju.4. Očistite nokte četkom za prašinu.5. Nanesite sloj laka za nokte.6. Pod / LED svjetlo 1-2 minute.7. Nanesite dva kaputa za nokte.8. Pod / LED svjetlo 1-2 minute.9. Save.Paking lista : 1x olovka za nokte 100% potpuno nova i visoka kvaliteta, svi izrađeni od premium materijala pružaju nevjerojatan osjećaj. Nemojte proliti kosu ili povrijediti vašu kožu . okrutnost slobodna i veganska - Naši proizvodi se nikada ne testiraju na životinjama. Spol : Žensko. Starost : odrasla osoba. Proizvodi prilagođeni zdravim sastojkom, niskim mirisom, netoksičnim . Iskrena usluga - Ako imate problema sa ovim proizvodom, slobodno se obratite našem timu za korisnike, dat ćemo sve od sebe da vam pomognemo da riješite problem. Sretna kupovina !!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.