• Novo
Masni i topli lakovi za nokte, dugotrajni, ne peku, Peelable lakovi za nokte 35ml

Masni i topli lakovi za nokte, dugotrajni, ne peku, Peelable lakovi za nokte 35ml

Stupnjevi:
KM 5.00

Iznos
Tova je dostupna

5kom uljni i topli lakovi za nokte, dugotrajni, bez pečenja, Peelable lakovi za nokte 35ml (5x7ml)Opis : svež i neukusan, oguljiv i suzav, boja prsta na bazi vode u punoj boji koristi vodu koja je zdrava i oljuštiva. Njegova čvrstina biće kraća od masne boje prstiju!Napravljen od smole. Ne upotrebljavajte nikakve štetne materijale da biste donijeli umirujuće iskustvo poboljšanja noktiju. Ne brinite da će vam oštetiti nokat. Vrlo pogodan za prirodne nokte, Gel nokte, umjetne nokte, akrilne nokte, savjete za nokte itd. Takođe je brzo sušenje i izdržljiv lak za nokte. Nanesite i osušite za 1-2 minuta. Nanesite još dva ili tri prema vašoj želji. ispod ili LED svjetlo. način upotrebe : upotrijebite prozirnu vodu da biste bazu, čvrstu boju i punu boju učinili da lagano nanesete lak za nokte, pričekajte da se osuši, a zatim sloj za nanošenje učini boju punom i trajnom.Ponovo ga nanesite na gornji sloj losionom koji je čvrst i dvostruki, otporan na ogrebotine i habanje. veličina : as show sadrži : 5 PC lak za nokte jednostavan za korištenje. Lagan i izdržljiv. Pomoći ti da postaneš ljepša.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Trim Fle Dizajn SB

KM 2.67

Za kozmetičke alate kojima možete vjerovati odaberite TRIM : američki omiljeni brend kozmetičkih alata od 1947 Nije bitno da li su u pitanju vaše oči, lice, ruke ili noge, pokrivamo va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.