• Novo
Feildoo ženski kamenčići za nokte okrugli ravni sjajni nakit za nokte 3d staklo Art Rhinestones Nail Art Rhinestones Set, Mineral Black

Feildoo ženski kamenčići za nokte okrugli ravni sjajni nakit za nokte 3d staklo Art Rhinestones Nail Art

Stupnjevi:
KM 3.50

Iznos
Tova je dostupna

Opisi : . Šarmantni kristalni kamenčići, napravljeni od stakla, tvrdi i izdržljivi, prekrasnih oblika i prekrasnih reznih površina koje blistaju na svjetlu. Ovi kamenčići za nokte su bez mirisa i sigurni za upotrebu, koji su nježni i luksuzni i mogu stvoriti 3 D efekt kako bi vaši nokti izgledali elegantno i sa stilom. Ovi kamenčići su pogodni za zanate, odjeću, umjetnost noktiju, umjetnost lica, šminkanje očiju, body art, torbice, cipele, mobilne telefone, šolje i druge dekoracije. Najbolji poklon za porodicu, prijatelje i ženu. Mogu se koristiti ne samo za dizajn noktiju već i za razne zanate, tako da će svi oko vas imati savršen dizajn umjetnosti noktiju. Tip : Ukrasi Za Nokte Rhinestones. Boja : Crna. Materijal : Staklo. Količina : oko 1728 kom. Proces tretmana : oplata. Karakteristike : Dekoracija Noktiju, Okrugla, Alat Za Manikir. Paket uključuje : 1728 x nail Decor Rhinestones. Veličina okvira : 8cm×5.3 cm. Bilješke : . Zbog razlike u podešavanju svjetla i ekrana, boja predmeta može se malo razlikovati od slika. Molimo dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog mjerenja. Sa raznim aspektima, savršenim oblikom i šarenim. Kristalni kamenčići za nokte imaju visok indeks prelamanja, sjajnu površinu za rezanje i visoku svjetlinu. Učinite nokte sjajnijim i privlačnijim. Napravljen od ekološki prihvatljivih materijala, siguran je za upotrebu; ovaj set od kamenčića dolazi u malom, nježnom i prijenosnom pakovanju, koji može biti savršen izbor za vaš DIY. Ugrađena ravna leđa mogu se lako nanijeti i na prirodne i na umjetne nokte : prvo očistite površinu nokta, zatim očetkajte osnovni sloj i na kraju ljepilom postavite kristalne kamenčiće na nokte. Dizajn Mini veličine, jednostavan za nošenje, može se uzeti bilo gdje za korištenje, ili uradi sam, koristi se za ukrašavanje proizvoda od smole, futrola za telefone, sunčanih naočara, kartica i drugih umjetničkih djela.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.