• Novo
Snerve su podebljane boje, snijeg me bijela

Snerve su podebljane boje, snijeg me bijela

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Želite li rasti kolekcija za nokte sa svijetlim bojama koje će okretati glave? Računajte na grešnim slovima za nokte u boji, dostupan u širokom rasponu živih, razigranih boja. Četkica za jednostavno za upotrebu bez napora pokriva svaki nokat kvalitetnim slojem boje za besprijekoran finiš u udobnosti vlastitog doma. Jednostavno odaberite svoju omiljenu nijansu za nokte-podijeljene za miješanje i podudaranje da biste izrazili svoj stil - i pustite prste (i nožne prste!) Da li to razgovaraju. Jer, nakon svega, sve se radi o podebljanoj individualnosti. Sinfulcolors kreira na trendu, pristupačne boje za nokte u modnim finišom koji čine izjavu od 1991. Lakovi za nokte su veganski i okrutni. * Formulirano bez 17 štetnih sastojaka Fond u ostalim lakima za nokte : dibutil ftalat, toluen, formaldehid, rezin, kamfor, fosfat, etil tosilamid, 4-metoksiphenol, bisfenol a, glikol eter serije E , Nonilfenol etoksilat, aceton, gluten, organski sulfati, tert-butil hidroperoksid. Sinfulcolors esencijalna kolekcija za nokte nudi širok spektar neustrašivih boja za sve.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Trim Fle Dizajn SB

KM 2.67

Za kozmetičke alate kojima možete vjerovati odaberite TRIM : američki omiljeni brend kozmetičkih alata od 1947 Nije bitno da li su u pitanju vaše oči, lice, ruke ili noge, pokrivamo va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.