• Novo
yolai nail art care pufer za brušenje brusnih blokova files grit akrilni alat

yolai nail art care pufer za brušenje brusnih blokova files grit akrilni alat

Stupnjevi:
KM 6.00

Iznos
Tova je dostupna

10pc nail Art Care pufer za brušenje brusnih blokova Files Grit Acrylic Tool Feature : 100% potpuno novo i visokog kvaliteta.Količina : 10 Pcsveličina : 9.5 X2.5 X2.5 CMA mora imati proizvod za manikir / Pedikuprofesionalnu upotrebu u salonu, takođe pogodna kućna upotreba Visokokvalitetna Brusna blok datoteka za nail Art Color : kao što je prikazano u displayprofesionalna upotreba salona, takođe pogodna kućna upotreba mora imati proizvod za Manikirupackage uključuje : 10pc nail Art Care pufer za brušenje brusnih datoteka za brušenje akrilni alat YOLAI 10pc nail Art Care pufer za brušenje Brusni blok Files Grit akrilni alat. 100% potpuno nov i visok kvalitet,svi napravljeni od vrhunskih materijala pružaju nevjerovatan osjećaj. Ne prolijevajte kosu i ne ozljeđujte kožu. Bez okrutnosti i Vegan-naši proizvodi se nikada ne testiraju na životinjama. Spol : Ženski. Godine : Odrasla Osoba.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Trim Fle Dizajn SB

KM 2.67

Za kozmetičke alate kojima možete vjerovati odaberite TRIM : američki omiljeni brend kozmetičkih alata od 1947 Nije bitno da li su u pitanju vaše oči, lice, ruke ili noge, pokrivamo va

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.