• Novo
Wrangler Diamond Trail Crna ultra meka bacanje plišanog runa

Wrangler Diamond Trail Crna ultra meka bacanje plišanog runa

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Autentično napravljen sa udobnosti na vrhu uma, kolekcija bacanja Wrangler izrađena je sa 100% premium poliesterskim pliškom. Svako bacanje sadrži samo-hem detalje za prilagođeni izgled. Ikonic Wrangler Logo Patch na raspolaganju je u donjem desnom uglu. Mjerenje na 50 "x70 ", svako bacanje je pakirano i savršeno za putovanja. Lijepo slojevi s kolekcijom posteljine Wrangler, prodaje se zasebno. Jednostavna njega, oprema se prati. Pakirano zamišljeno u vrpci sa umetanjem kartice, spremna za darivanje. Bijeli i crni jugozapadni Ikat uzorak s popovima sive boje. Izrađen premium poliesterskim pliškom, mekom i ugodnom. Detalji o samom redu za prilagođeni finiš; Značajke zakrpa Wrangler Logo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Urugvaj pokrivač

KM 1.67

Naš urugvajski ćebad izrađeni su od tkanine od polarnog runa koja je meka, udobna, brzo sušenje i izdržljiva Napravljeno od 100% poliestera za pranje mašina, ovo bacanje će vas ugrija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.