• Novo
Meka Sherpa bacaj pokrivač luksuzno shaggy fau krzno pokrivač ljubičasta kraljica

Meka Sherpa bacaj pokrivač luksuzno shaggy fau krzno pokrivač ljubičasta kraljica

Stupnjevi:
KM 20.00

Iznos
Tova je dostupna

Ultra plišani krzno pokrivač pogodno je za stolice i kauče kao krzno pokrivanje da bi zadrži toplinu. Naš prekrivač krznenog krzna donosi toplinu bez napora i ljepotu u bilo koji krevet, svučene kaise ili prevelike stolice za čitanje. Bezbeđena mekoća i zamršeno šiveni dizajn pomažu vam da doživite krajnju udobnost. Mašinski ispiranje blagim ciklusom hladnom vodom. Naš prekrivač krznenog krzna može imati plutajuću kosu na površini pokrivača. Ovo je normalan fenomen, ali neće se prolijevati nakon normalnog pranja stroja. Varijabilnost 2-3 cm moguća je zbog postupka mjerenja, provjerite da ne smetate prije nego što ponudite. Zbog svjetla za pucanje, stvarna boja može se malo razlikovati od slike. Jedinstvena povoljna dvostrana fluftasta shaggy Faux krzno pokrivač tkanina Sadržaj : 100% poliester. Zemlja porijekla : Uvezeno. Završio sa licem od umjetnog krzna. Dvostrano pahuljasto bacanje. Prekrivač dostupan u 3 veličine : , veličina baca : 50 "x 60", dvostruka veličina : 60 "x 80", kraljica Veličina : 90 "x 90". Mašinski ispiranje blagim ciklusom hladnom vodom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Urugvaj pokrivač

KM 1.67

Naš urugvajski ćebad izrađeni su od tkanine od polarnog runa koja je meka, udobna, brzo sušenje i izdržljiva Napravljeno od 100% poliestera za pranje mašina, ovo bacanje će vas ugrija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.