• Novo
Melsi šareni prugasti apstraktni bacanje ruba, 50 70

Melsi šareni prugasti apstraktni bacanje ruba, 50 70

Stupnjevi:
KM 6.50

Iznos
Tova je dostupna

Shop safavieh at. Uštediti novac. Žive bolji.tekstures i tkanje bacajte kolekciju sa živom bojom, bacanje Safavieh Melsi stvara trenutnu zabavu u bilo kojem prostoru. Neipologetska duga nijansi pleše preko svoje podebljane akrilne teksture s elegantnim obrubom koji je izrađen s ljubavlju i pažljivom pažnjom. Bacite ga u dnevnu sobu ili spavaću sobu ili ga donesite na najtopliji festivale ljeta za malo boho stil. Uključuje 50 inča. X 70 in. Bacanje. Multi bacanje za elegantan dodatak. Materijal : akril. Zadnji poklopac : akril. Savremeni dizajn dodaje šik izgled vašem domu. Nije potrebna montaža. Dodatna oprema u Lifestyle (i) Slika nije uključena. Napominjemo : slike i dimenzije proizvoda na našoj web stranici su što preciznije. Zbog razlika u kompjuterskim monitorima, boja nekih predmeta može se malo razlikovati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Urugvaj pokrivač

KM 1.67

Naš urugvajski ćebad izrađeni su od tkanine od polarnog runa koja je meka, udobna, brzo sušenje i izdržljiva Napravljeno od 100% poliestera za pranje mašina, ovo bacanje će vas ugrija

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.