• Novo
Dvostrana kožna stolica za naglasak u sivoj boji

Dvostrana kožna stolica za naglasak u sivoj boji

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Uključio je sva čepa za hardver i gumenu stolicu. Moderni i savremeni stil. Prekrivene noge sa bakrenom čeličnom bazom. Sintetičke tkanine sa naslonom od šperploče. Bez ugljikohidrata. Kapacitet težine stolice : 264 lbs . Napravljen od MDF-a, čvrstog borovog drveta, polipropilena i poliestera. Potrebna skupština. Stolica nazad : 16.5 in. Š x 16 in. H. Visina sjedala : 18.89 u . Visina oružja : 24 u . Širina naslona za ruke : 1,5 u . Sjedište : 20,27 in. H. Ukupno : 20,27 in. Š x 23.22 in. D x 34,25 in. H (13,62 lbs.). Savršena stolica za ručavanje ili dnevni boravak akcent, Martha stolica nudi svjež uzmi sjedenja. Sa svojim tapaciranjem poput kože i zakrivljenim leđima, maksimizira se na udobnosti i stilu. Izdržljivo i odmah izvlači oko. Nabavite set sa manhettan comfort blagovaonicom. Moderan i savremeni akcent i stolica za objekat za trpezariju i dnevni boravak. * Nakon montaže, mjere : 20,27 in. Dužina, 34,25 in. Visina, 23.22 in. Dubina. * Uključuje pune letvene noge sa bakrenom čeličnom bazom. * Odlikuje se prekrasnim dvostrukim materijalom kože poput i sintetičke tkanine s naslonom od šperploče. * Kapacitet težine stolice : 264 funti. Uključuje gumenu stop stop. * Dimenzije sjedišta : 18.5 in. Dubina, 23.22 in. Dužina, 20,27 u širokoj boji. * Mješavina i podudaranje : Nabavite set s manhattan Comfort Trževi za blagovanje. * Potrebna je montaža manjih stopala. Sav hardver uključen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Stolica, tamno siva

KM 3.00

Možete uživati ​​u požudi za udobnost i ljubav prema savremenom dizajnu sa ovom stolicom Sa džepom zavojnim jastucima, čvrst drveni okvir i elegantan dizajn, ova stolica je daleko v

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.