• Novo
Modway Sanguine vertikalni kanal Tufted Accent performanse Velvet Fotelja u mornarici

Modway Sanguine vertikalni kanal Tufted Accent performanse Velvet Fotelja u mornarici

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Glamour zrači iz organskog linearnog dizajna sanguine veljte fotelje. Opustite se i pratite unutrašnjost vertikalnog kanala za pojednostavljeni učinak koji dodaje retro moderno glamur u vašu dnevnu sobu, ulaznicu, dnevnu sobu ili kućni ured. Mekana, otporna na čipljenje Velvet Tapcialy stvara luksuzno taktilno iskustvo, dok gusta podloga od pjene sa individualno umotanim proljetnim zavojnim zavojnim sistemom pruža vrhunsku udobnost i podršku. Sanguineovi palački akcenti i premium udobnost se odmaraju sigurno na zlatnoj bazi od nehrđajućeg čelika koja nadopunjuje bilo koji savremeni moderni dom ili stan. Maksimalni kapacitet težine : 300 lbs. Kanalan je tufa - unutrašnjost vertikalna tufting stvara pojednostavljeni učinak retro modernog glamura na ovoj baršunastoj stolici. Uz prilagođenu estetiku, ova fotelja je jednostavan dodatak bilo kojem stambenom prostoru. Velvet presvlaka - prekrivena performansama otporno na mrlje Velvet, sanguine nudi premium doživljaj za sjedenje s gustom bombilnim oblogom i opružnim zavojnim sistemom za luksuznu udobnost i podršku. Retro akcentna stolica - poklopite goste da sjednu i opuštaju se uz ovu tapeciranu fotelju. Prizor gledanja, sanguine primenjuje stil i funkciju u dnevnom boravku, spavaću sobu, ured ili ulazak. Čvrsta konstrukcija - utjelovljujući sofisticiranost središnje stoljeća s prekrasnim detaljima i retro šarmom, palački akcenti ovog fotelja i premium udobnosti čvrsto se odmaraju na zlatnoj bazi od nehrđajućeg čelika. Mjerenja naklopredne sobe - ova akcentna stolica odgovaramo kućama i apartmanima koji nadopunjuju sredinu stoljeća, moderne i savremene dekore. Dimenzije : 33.5 "L x 34.5" Š x 28.5 "H; Ograničenje težine : 300 funti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Stolica, tamno siva

KM 3.00

Možete uživati ​​u požudi za udobnost i ljubav prema savremenom dizajnu sa ovom stolicom Sa džepom zavojnim jastucima, čvrst drveni okvir i elegantan dizajn, ova stolica je daleko v

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.