• Novo
Poklopac Jiahe za Samsung Galaxy A52, lagana PU kožna futrola, hibridna udarna premium kožna materia Protuprovalni zaštitni poklopac, smeđi

Poklopac Jiahe za Samsung Galaxy A52, lagana PU kožna futrola, hibridna udarna premium kožna materia Protuprovalni

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Povišene usne pružaju veliku zaštitu za vašu kameru i zaslon kada ravnate uređaj. Precizni izrezi Osigurajte lak pristup svim portovima, tipkama, zvučnikom, kamerom i drugim funkcijama . tanko lagano tijelo omogućuje vam jednostavno da ga prenesete povoljno dok ste u pokretu. Pogodno i jednostavno za ugradnju . Izrađen od izdržljivog visokokvalitetnog materijala, pune zaštite za vaš telefon protiv ogrebotina i naleta bez dodavanja rasutih, što može zaštititi vaš i Phone svugdje i bilo kada. Samo za Samsung Galaxy A52. Odabrana visokokvalitetna PU koža, TPU materijal, udobnu, izdržljivu, bolju zaštitu, rafiniraniji izgled i glatka upotreba . Štiti vaš telefon natrag i okvir od otisaka prstiju, sudara i abrazije. t Dodajte mnogo skupno sa kućištem.allows, lako ga nosite povoljno dok ste u pokretu . podignuta usna štiti vašu kameru. Podignute ivice na prednjem i stražnjem uglovima štite ekran vašeg telefona od površinskih ogrebotina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.