• Novo
Kožna kamena kamena za Samsung Galaxy S Plus Plus Plus - okretni torbica za okretnu torbicu za prevladač nose kompatibilno sa Samsung Galaxy S Plus-om

Kožna kamena kamena za Samsung Galaxy S Plus Plus Plus - okretni torbica za okretnu torbicu za prevladač

Stupnjevi:
KM 19.00

Iznos
Tova je dostupna

Klip od kože za Samsung Galaxy S22 Plus - okretni torbice za okretne petlje Kopatibilno je sa Samsung Galaxy S22 Plus 69535 B2-awpremium horizontalnom kofsom. Visokokvalitetna konstrukcija s crnim bojama ubojstvu i zapečaćenim šavovima za izdržljivost i klasični dobri izgled. Unutrašnjost je obložena crnom mekom neoprenskom tkaninom koja štiti vaš telefon od manjih udaraca i udara. Otvori na leđima za telefone sa stražnjim zvučnicima. Magnetni preklop zatvaranja zadržava vaš telefon na sigurnoj kući. Otvor za prste u dnu kućišta za jednostavno uklanjanje. Snizanje remena i petlja za remenje za jednostavno nošenje. Priključeni klip remena sa 2 sigurne petlje remena. Lako se otvori / zatvori sa magnetskom okrećem. Napomena : Ovaj slučaj je samo za goli telefon i neće se uklopiti s drugom debelom / glomaznom futrolom na telefonu. Može se uklopiti s tankom kožnom futrolom, ali nije garantovana . Unutrašnjost se sastoji od meke obloge za zaštitu telefona od ogrebotina ili bilo koje moguće oštećenja. Materijal : PU (sintetska) koža . dolazi u skupnoj paketu (ne-maloprodajno pakovanje).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.