• Novo
iPhone 6.1 , allytech slojevi teški šok otporan na šahovni šaft-apsorpcija bežični punjenje ANTI-Scratch Brugper Silikonski TPU poklopac kućišta za Apple iPhone 6.1

iPhone 6.1 , allytech slojevi teški šok otporan na šahovni šaft-apsorpcija bežični punjenje ANTI-Scratch

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Kompatibilan je sa Apple i Phone 11 6.1 ". Struktura se sastoji od tri sloja, 2 visokokvalitetna i visokokvalitetna guma za otpornost na udarcu za poboljšanje udaraca, prednji čvrsti računarski poklopac poboljšavaju zaštitu od gumenih uglova zaslona pružaju dobru podršku Jastuk za udar i pad, glatka PC vanjska površina školjke štiti vaš i Phone MAX iz otisaka prstiju, ogrebotine ili prašine se podižu na prednjoj i stražnjem dijelu zaslona i kamere zaštićene bez da se i Phone osjećaju glomazno. Ljetni žuti slučaj daje vaš telefon svježom Sportski izgled, to može biti i lijepim poklonimanim rezovima zajedno sa odgovarajućim poklopcima gumba omogućavaju jednostavan pristup svim portovima, tipkama i senzorima itd. Kćer, supruga, djevojku i prijatelje za majčin dan, dan, godišnjica, dan, dan, dan, godišnjica, Dan zaljubljenih i rođendanski silikonski okvir savršeno apsorbiraju utjecaj. Zaštitite sva 4 ugla vašeg i Phonea. Kompatibilan sa Apple i Phone 11 6.1 "Samo.Support bežično punjenje. Teški defanzivac otporan na udarce i zaštitu . Podrška bežično punjenje . izrađen od premium silikonskog tvrdog računara.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.