• Novo
Galaxy S Edge Case, Galaxy S Edge Case, Allytech 3D Emboss PU kožni Flip zaštitni nosač Noćenja s poklopcem i džep utora za karticu za Samsung Galaxy S Edge

Galaxy S Edge Case, Galaxy S Edge Case, Allytech 3D Emboss PU kožni Flip zaštitni nosač Noćenja s poklopcem

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

Kompatibilnost Samo za Samsung Galaxy S6 Edge (5,1 "). Potpuni pristup svim značajkama (kamere, otiske prstiju, portove i tipke) Zašto biste trebali odabrati ovaj slučaj - sigurni zatvarač magnetskog zaključavanja, zadržava vaš telefon, Kartica i gotovinski sef, ali omogućava jednostavan pristup kada vam trebaju. - Savršeno postavite svoj pametni telefon savršeno se podudara sa oblikom vašeg telefona i napravite svoj telefon personalizirana i modna konkretna rezanja za sve portove, bočni gumb sa potpunim zaštitom od poklopca - Slotovi kartica Support Wallet torbica Dizajnirajte dovoljno prostora da biste uklopili sve svoje esencijalne osnove, debitne kartice i medicinske kartice za susret sa svim vašim. - Portable Casewrost Lanyard omogućava praktičnost i brz, jednostavan pristup u svugdje.i također daje svježe Tražite svoj telefon. - Dual-sloj Casingthis Telefon Telefon za novčanik je dizajniran i rigorozno testiran i ponovo se prikazan za pružanje telefona sa ma5-om tvrdom zaštitom od pada. Pokrivanje sva četiri ugla i doživljavanje iznad ekrana da biste zaštitili svoj telefon. Baza slučaja izrađena je s višeslojnim udarnim silikonom, dok je vanjski kasnije ubodio PU kožnu. Kompatibilnost kućišta 1 * Allytech Samsung Galaxy S6 Edge Case - Samsung Galaxy S6 Edge novčanik, posebno dizajniran za Samsung Galaxy S6 Edge (5.1 "), a ne kompatibilan sa ostalim verzijama. Visoki materijali : Ovaj najkvalitetniji PU kožni futrola je super izdržljiv i hrapav za zaštitu vašeg i Phonea od ogrebotina i oštećenja na udaljenosti. Uključivanje magnetskog isječka : omogućava brzo pričvršćivanje i pristup bez ikakvog problema, Dizajn sa ručnim ručnim kaišem. i Phone-a : Kickstand - upotrebljivi kao stickstance i bočno za filmsku ili video gledanje. Kućište otporan na udarce + otporan na ogrebotine + otporan na ogrebotine + otporan na nizu + kickstand za video Slučaj.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.