• Novo
Za Samsung Galaxy a 5G sa kaljenim staklom, koftin telefon kožni novčanik odvojivi branik dodatni džepni ekran za zaslon

Za Samsung Galaxy a 5G sa kaljenim staklom, koftin telefon kožni novčanik odvojivi branik dodatni džepni

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Za Samsung Galaxy A13 5 G nije za Samsung Galaxy A13 4 G kao novčanik ili odvojite i USA kao kafić odbojnika 3 boje od odvojive mape za produženje branika sa dodatnim džepovima izrađene od fleksibilne izdržljivosti preklopljenog čvorova za gledanje pogodnosti Podignuta kamera za zaštitu poklopca objektiva štiti ekran kada se telefon postavio u torbici za spužvu kožu i posudu za telefon od najava i šok-aproduct opis. Telefonska futrola za telefon dolazi sa preklopnim kickstanom za gledanje pogodnosti. Napravljeno sa ugrađenim džepovima / utora za kartice, idite u kino bez velike torbe. Izgrađen sa vanjskim poklopcem Letherret i PU okvirom PU. Spongi efekt zaštite materijala od udaraca i šokova. Zatvaranje poklopca pokriva ekran telefona za veliku zaštitu. Visokokvalitetna i detaljna konstrukcija čine ovo najbolje / posebne prikladnosti za vašu potrebu. Brzi isporuka. Radite na pobijeđenju procijenjenog dana dolaska. Za Samsung Galaxy A13 5g. Narudžbe se isporučuju u 1 poslovnu dnevnu dostavu. Ugrađeni ugradbeni za gledanje pogodnosti. Ugrađena ploča spremna za magnetni automobilski nosači. Proširena mapa sa dodatnim džepovima. Zaklopke prekriva ekran kada se telefon postavi u torbicu. Podignuta otvor kamere za zaštitu objektiva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.