• Novo
Raptic Clear Case kompatibilan sa Samsung A01, zaštitom od upijanja udara, ispitani na stopala, otporan na udarce, dimljene

Raptic Clear Case kompatibilan sa Samsung A01, zaštitom od upijanja udara, ispitani na stopala, otporan

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Raptični jasan slučaj je jasan za Samsung Galaxy A01. Zaštitna futrola sa dvostrukim slojem zaštitom od šoka za zaštitu telefona od jola, kapi, ogrebotina i još mnogo toga. Tajna Raptic Clear-ova ultra zaštitni dizajn su dva sloja gume za apsorbiranje udara. Prvi je jasan, gumeni TPU koji linira vanjski rub vašeg kućišta, pružajući zahvat, zaštitu gumba i ukupnu zaštitu od pada. Unutra je sloj posebnog kapljice absorbirajućih uzoraka uzoraka mjehurića, koji aktivno odbija silu udaraca od vašeg telefona. Ovaj Samsung Galaxy Clear zaštitna futrola ima podignutu prednju usnu kako bi vaš ekran održao sa stolovima i ostalim ravnim površinama. Raptic Clear kombinira dva sloja gume koja apsorbira udarca s tvrdom polikarbonatnom školjkom u svakodnevnim kapljicama i dionima do 6 stopala. Kompatibilan je sa Samsung Galaxy A01. 6 'Zaštita od pada stopala. Prelazi standard MIL-STD-810 G. Bežično punjenje kompatibilno. Jednostavno džep, tanak i pad zaštitni Samsung Galaxy futrola. Savršeno odgovara vašem Samsung Galaxyju za dugotrajnu zaštitu protiv ogrebotine i pada.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.