• Novo
Wilton Scalloped Kraft Papir Pravougaona Ploča Za Torte, 14 20

Wilton Scalloped Kraft Papir Pravougaona Ploča Za Torte, 14 20

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

Poslužite svoju tortu sa stilom koristeći ovu Wilton Skeloped Kraft papir pravougaonu ploču za torte, 2104-7028. Sadrži rustikalnu smeđu papirnu pozadinu sa prelepim bijelim dizajnom za skrolovanje koji dodaje dašak elegancije svakoj torti. Ova Wilton ploča za torte napravljena je od jakog valovitog kartona za izdržljive performanse i ima pravougaoni oblik izdašne veličine koji odgovara raznim različitim poslasticama. Posebno je pogodan za izlaganje listova i četvrtastih torti. Za okrugle ili prilagođene torte, tepsiju upotrijebite kao uzorak i lako izrežite dasku da stane. Ove skelopirane ploče za torte jednostavne su za upotrebu i dopunjuju gotovo svaki dekor ili šemu boja. Oni također stvaraju jaku, čvrstu površinu koja pojednostavljuje proces transporta vaših poslastica na lokaciju vaše zabave ili događaja. Kompaktan, ravan oblik čini ih lakim za čuvanje za buduću upotrebu. Wilton Skeloped Kraft papir pravougaona ploča za torte, 14 "x 20" : rustikalni Kraft papir i bijeli skrolovanje dopunjuju svaki dizajn torte. Wilton ploče za torte profesionalnog kvaliteta. Idealno za lim i četvrtaste torte. Mjere 14 "x 20". Napravljen od jakog valovitog kartona.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rachael Ray Yum-o

KM 2.00

Umutite ukusne jutarnje muffine za doručak, a zatim začinjene lazanje ili mesnu štrucu za večeru i tortu od limunovih funti za desert sa ovim svestranim tiganjem i setom za pečenje od R

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.