• Novo
Hobeauty drvena ručka silikonska Pjenjača za višekratnu upotrebu koja štedi rad za mućenje, mućenje, miješanje sastojaka, miješanje umaka

Hobeauty drvena ručka silikonska Pjenjača za višekratnu upotrebu koja štedi rad za mućenje, mućenje, miješanje

Stupnjevi:
KM 4.95

Iznos
Tova je dostupna

Hobeauty 10-inčna drvena ručka silikonska Pjenjača za višekratnu upotrebu koja štedi rad za mućenje, mućenje, miješanje sastojaka, miješanje Tanjiraopis : usvajanje dizajna drvene ručke, ova mješalica za jaja je udobna za držanje.Sa silikonskom folijom, ovaj mikser za jaja nije lako ogrebati posuđe. I lako može da savlada jaja bez strenuous.It napravljen je od silikona i drveta material.It savršen je za miješanje jaja, umaka, marinada, tijesta za torte i još mnogo toga.Naziv artikla : mješalica za jaja materijal : Silikon, funkcije drveta : mućenje, miješanje, miješanje karakteristike : kvalitet hrane, drvena drška, udoban Gripveličina detalji : 25,5 cm x 6 cm/10,04" x 2,36" (cca.) Paket uključuje : 1 x Egg Beater Hobeauty Brand : ažurirajte svoju kuhinju. Pribor za jelo i piće, potrepštine za pečenje, potrepštine za bar, sredstva za čišćenje, razni kuhinjski praktični alati. Saznajte više o Hobeauty kitchen posjetom našem Hobeauty brendu. Ergonomski plastična ručka, pruža vam udoban stisak : Pjenjača ima dugu dršku, jedinstvenog dizajna čini da vam udobno stoji na dlanu. Drška neće skliznuti, čak ni u mokrim rukama. Visoke performanse, izdržljiva i sigurna : naša pjenjača koja se ne lijepi za snažno mućenje i prozračivanje dok pravite svoju omiljenu hranu. Jednostavno čišćenje : Whisks je dizajn bez ostataka, može se prati ručno i olakšava vam život u kuhinji svaki dan. Jednostavan za upotrebu : popularan oblik balona za optimalno bičevanje, idealan za svakodnevnu upotrebu. 【Služba za korisnike】artikl ćemo poslati u roku od dva dana. I dostavi ga što je prije moguće.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.