• Novo
NutriChef Tiganj Za Pečenje Vekni Sa Neprijanjajućim Slojem, Deluxe Tiganj Od Zlatnog Ugljeničnog Čelika Sa Plavim Silikonskim Ručkama

NutriChef Tiganj Za Pečenje Vekni Sa Neprijanjajućim Slojem, Deluxe Tiganj Od Zlatnog Ugljeničnog Čelika

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Nutri Chef tiganj za pečenje sa neprijanjajućim slojem, Deluxe Zlatna karbonska čelična posuda sa plavim silikonskim ručkama, kvalitetna metalna posuda za pečenje za kuvanje i pečenje torte, muffini i još mnogo toga, kompatibilan sa modelom NCSBSG36-fleksibilna i Neprianjajuća tepsija od karbonskog čelika sa plavim silikonskim ručkama atraktivan, moderan Neprianjajući Zlatni Silikonski premaz komercijalni kvalitet restorana metalni Bakeware izdržljiv i pouzdan lim za kolačiće pećnica u stilu za pećnicu, frižider i zamrzivač. Pogodno za odabrane modele : naša tepsija za pečenje sa neprijanjajućim slojem je kompatibilna i pogodna samo za modele NCSBSG36. I dalje možete kupiti proizvod ako želite, pogodan je i za druge modele. NELEPLJIVI premaz iznutra prema van : napravljeni od metala od ugljeničnog čelika sa nelepljivim zlatnim premazom iznutra i spolja, ove posude se mogu koristiti bez upotrebe putera ili ulja. Takođe omogućava lako oslobađanje obroka, kao i odsustvo bilo kakvih čudnih mirisa. Izdržljiv i pogodan za pranje u mašini za sudove : iako se naš pleh preporučuje samo za ručno pranje, takođe se može prati u mašini za sudove jer ne sadrži PFOA, PFOS, PTFE. Plave silikonske ručke također ga čine sigurnim i izdržljivim za upotrebu, idealnim za pečenje ili roštiljanje. Posuda za slaganje i uštedu prostora : sa funkcijom za slaganje i uštedu prostora naše izdržljive i pouzdane posude za pečenje hljeba bez štapa, slaganje i čuvanje tava u vašoj kuhinjskoj ostavi ili ostavi olakšava i manje muke. Pogodno za brojne uređaje za kuvanje : izdržljivost našeg tiganja sa neprijanjajućim slojem čini ga pogodnim za upotrebu na brojnim kućnim aparatima za kuvanje kao što su vaše pećnice, frižider i zamrzivači bez straha od rđanja. Takođe otporan na mrlje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.