• Novo
Topboutique Božić Gingerbread House Set Za Sečenje Kolačića, Pecite Svoj Mali Komplet Za Božićnu Kuću, Čokoladnu Kuću, Ukletu Kuću, Poklon Bo Pakovanje,Božićne Dekoracije

Topboutique Božić Gingerbread House Set Za Sečenje Kolačića, Pecite Svoj Mali Komplet Za Božićnu Kuću,

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Topboutique Božić Gingerbread House set za sečenje kolačića, pecite svoj mali komplet za Božićnu kuću, čokoladnu kuću, ukletu kuću, Pakovanje poklon kutija, Božićne dekoracije(Set od 10). Odijelo za čokoladu, kolačiće sa svijećama, kolače sa Fondanom, šećernu pastu, pastu od latica, marcipan DIY ili zanatsku glinu. Želite li brzo doći u praznično raspoloženje? Ukrasite kuću od medenjaka sa decom ili nekoliko prijatelja. Svi vaši posjetioci zabave poželjet će se uključiti u malo prijateljsko takmičenje, a nagrada će pripasti onome ko je uspio napraviti najkreativniju kuću, a da ne pojede sve slatkiše. Znaš da će deca biti spremna za svaku aktivnost koja uključuje jelo i igru sa kolačićima, glazurom i bombonima. Navesti ih da vam pomognu da ukrasite kuće od medenjaka za praznike u osnovi nije teško. Topboutique kompleti za kuće od medenjaka odličan su način da odvojite malo vremena za vrijeme gužve i vreve praznika kako biste stvorili uspomene. To je zabavna i svečana porodična tradicija koju će djeca jednog dana moći nositi sa sobom u odraslo doba i podijeliti sa svojom djecom. Zato uzmite opremu, svoju djecu, i počnite ukrašavati! Siguran za upotrebu : kalup ima glatku površinu koja pomaže u sprečavanju rezanja prstiju i može se koristiti sa povjerenjem. takođe čvrsti rezači zadržavaju oblik i lako seku testo za kolačiće. pogodno za odrasle ili djecu. Savršeni Božićni dizajn sa poklon kutijom : 10 različitih rezača kolačića može se koristiti za izradu božićne kuće/biskvitne kuće/čokolade, zašto ne proslavite praznike sa porodicom ukrašavanjem nekoliko kuća i poklanjanjem komšijama!. Široka upotreba : osim što vam pomaže u rezanju tijesta za kolačiće, fondana, mekog voća, hljeba, sendviča, sira,kalupa za palačinke, možete ga koristiti i kao glineni zanat za uređenje vlastitog doma, ali najbolje je ne miješati grickalice i glinene kalupe. Savršen božićni poklon : dobar izbor za božićni poklon za vaše prijatelje ili porodicu, oblik kuće je uvijek popularan za sva vremena, tako da ga i dalje možete koristiti do kraja godine, a može biti i mali poklon za porodicu ili prijatelje, pristupačno i divno!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.