• Novo
Polmedia Cvjetni Paun Pravougaoni Neprijanjajući Poljski Grnčarski Pekar

Polmedia Cvjetni Paun Pravougaoni Neprijanjajući Poljski Grnčarski Pekar

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Karakteristike : - Evropski kamen vrhunskog kvaliteta certificiran kao kvalitetan 1 izbor. - Napravljen od kamena, ručno farban sunđerima i četkama. -Mikrovalna pećnica, mašina za suđe, zamrzivač i pećnica sigurna do 480°F.-namijenjene za svakodnevnu upotrebu, dugotrajne boje nikada neće izblijedjeti. - Bez olova i kadmijuma, bezbedan za upotrebu sa hranom. - Ispaljeno na 2280 stepeni F, otporno na čipove i pukotine. Vrsta Proizvoda : - Pekar. Primarni Materijal : - Kamen. Neprianjajuća Površina : - Da. Boja : - Bež / Plava. Dimenzije : Ukupna Visina : -1,9". Ukupna Dužina : -12". Ukupna Širina : -9,3". Ukupna težina proizvoda : -3.2 lbs. Pmda2405 ima vrhunski kvalitet evropskog kamena sertifikovanog da bude kvalitetan 1 izbor. Napravljen od kamena, ručno farban sunđerima i četkama. Mikrovalna pećnica, mašina za suđe, zamrzivač i pećnica sigurna do 480°F. namijenjene za svakodnevnu upotrebu, dugotrajne boje nikada neće izblijedjeti. Bez olova i kadmijuma, bezbedan za upotrebu sa hranom. Ispaljen na 2280 stepeni F, otporan na čipove i pukotine. Tip Proizvoda : Pekar. Primarni Materijal : Kamen. Neprianjajuća Površina : Da. Boja : Bež / Plava. Dimenzije Ukupna Visina : 1,9". Ukupna Dužina : 12". Ukupna Širina : 9.3". Ukupna težina proizvoda : 3.2 lbs.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rachael Ray Yum-o

KM 2.00

Umutite ukusne jutarnje muffine za doručak, a zatim začinjene lazanje ili mesnu štrucu za večeru i tortu od limunovih funti za desert sa ovim svestranim tiganjem i setom za pečenje od R

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.