• Novo
Duixinghas sitno mrežasto sito za brašno sa ručkom ojačani okvir okruglo sito za pečenje sito od nerđajućeg čelika u prahu kuhinjski alat za drenažu šećernog brašna

Duixinghas sitno mrežasto sito za brašno sa ručkom ojačani okvir okruglo sito za pečenje sito od nerđajućeg

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : . Ovo sito za brašno može se okačiti na kuhinjski zid za uštedu prostora. I udoban je za držanje sa dugom ručkom. Mrežasto cjedilo se može koristiti za cijeđenje čorbe, sosa, umaka, tjestenine, džemova, prosijavanja brašna, šećera, čaja, kafe i još mnogo toga. Napravljen od materijala od nerđajućeg čelika, otporan je na rđu i izdržljiv. Dužina ovog sito za brašno je 11,5 cm, širina 6,5 cm, a visina 2,3 cm. Savršen je za dom, pekaru, zabavu itd. Naziv Artikla : Sito Za Brašno. Materijal : Nerđajući Čelik. Karakteristike : Fine Mreže, Praktično Skladište, Udobno Držanje. Broj Mreže : 40 Mreža. Detalji Veličine : . DxŠx V : 11,5 cm x 6,5 cm x 2,3 cm/4,53" x 2,56" x 0,91"(cca.). . Bilješke : . Zbog razlike u podešavanju svjetla i ekrana, boja predmeta može se malo razlikovati od slika. Molimo dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog mjerenja. Paket Uključuje : . 1 x sito za brašno ovo sito za brašno se može okačiti na kuhinjski zid za uštedu prostora. I udoban je za držanje sa dugom ručkom. Mrežasto cjedilo se može koristiti za cijeđenje čorbe, sosa, umaka, tjestenine, džemova, prosijavanja brašna, šećera, čaja, kafe i još mnogo toga. Napravljen od materijala od nerđajućeg čelika, otporan je na rđu i izdržljiv. Dužina ovog sito za brašno je 11,5 cm, širina 6,5 cm, a visina 2,3 cm. Savršen je za dom, pekaru, zabavu itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.