• Novo
Yeahmol nail Artwork žene sjajne nokte Rhinestones Multi-Shape Rhinestones Diy ukrasi za nokte dodaju šarm, br.11TRANSPARENT šampanjac pun egzotičan

Yeahmol nail Artwork žene sjajne nokte Rhinestones Multi-Shape Rhinestones Diy ukrasi za nokte dodaju

Stupnjevi:
KM 10.42

Iznos
Tova je dostupna

Opisi : . Visokokvalitetni materijal, rhinestones za nokte izrađeni su od vrhunskog materijala, nije ga lako slomiti, odlikuje se tvrdoćom i postojanošću, a pod svjetlom će pokazati prelijepu sjaj i svjetlinu. U paket su uključene različite vrste ukrasa, što pruža velike mogućnosti za dizajn noktiju. Možete miješati i slagati po potrebi da dovršite vlastitu kreativnu umjetnost noktiju. Osim dizajna umjetnosti noktiju, može se koristiti i za ukrašavanje drugih predmeta ili dodavanje vašim DIY zanatima, kao što su futrole za telefone, naočare, čestitke, torbe i odjeća. Uz prednosti kompaktnog i nježnog pakovanja i jednostavnog za nošenje, može biti idealan izbor za vaš uradi sam. Možete napraviti neke zanate sa svojim prijateljima u slobodno vrijeme. Naziv Artikla : Nail Art Rhinestone. Boja : Žuta. Materijal : Staklo. Tip : oblikovana vježba. Prilike : svakodnevni život, izlasci, zabave, plaža, putovanja itd. Karakteristike : višenamjenski, svjetlucavi, 3 D efekat . Paket uključuje : 1 kutija Nail Art Rhinestone. Veličina okvira : 13cm×5cm. Bilješke : . Imajte na umu da zbog različitih svjetlosnih efekata i uglova snimanja postoje razlike u boji u proizvodima. Usled ručnog merenja, veličina proizvoda ima određenu grešku. Sa raznim aspektima, savršenim oblikom i šarenim. Kristalni kamenčići za nokte imaju visok indeks prelamanja, sjajnu površinu za rezanje i visoku svjetlinu. Učinite nokte sjajnijim i glamuroznijim. Rhinestones za nokte lako se nanose na prirodne ili umjetne nokte. Kristal je veoma lagan i jednostavan za čuvanje i nošenje, možete ga menjati i koristiti tokom putovanja ili na poslu. Moguće je sigurno koristiti ovaj vještački dijamant za nokte jer je bez mirisa i gladak. Ovaj nail art rhinestone je delikatan i luksuzan i može stvoriti 3 D efekat kako bi vaši nokti izgledali elegantno i sa stilom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.