• Novo
Mairbeon set naljepnice za nokte vodootporne samo-adherentne Nail Art ženske manikirne naljepnice za nokte na nogama za djevojčice

Mairbeon set naljepnice za nokte vodootporne samo-adherentne Nail Art ženske manikirne naljepnice za nokte

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis : dizajn klasičnih i modernih uzoraka, koji izgleda delikatno i možete slobodno birati. Opremljen vodootpornim i prozračnim, koji je udoban za korištenje.Istaknuto sa bledećim i izdržljivim, koje se može koristiti duže vrijeme bez pada.Napravljen od papira, prozračan je za upotrebu.Dužina proizvoda je 5,8 cm, širina 9,2 cm.It pogodan je za dekor noktiju.Naziv artikla : štapići za nokte na nogama materijal : Papirkarakteristike : duga Odjeća, puni omoti, prozračni detalji veličine : 5,8 cm x 9,2 cm/2,28" x 3,62" (cca.) (Jedan list) napomene : zbog razlike u podešavanju svjetla i ekrana, boja stavke može se malo razlikovati od slika.Molimo dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog mjerenja.Paket uključuje : 1 Set naljepnica za nokte na nogama dizajn klasičnih i modernih uzoraka, koje izgleda delikatno i možete slobodno birati. Opremljen vodootpornim i prozračnim, koji je udoban za korištenje. Istaknuto sa bledećim i izdržljivim, koje se može koristiti duže vrijeme bez pada. Napravljen od papira, prozračan je za upotrebu. Dužina proizvoda je 5,8 cm, širina 9,2 cm. Pogodan je za dekor noktiju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.