• Novo
Stručni vrtlar 1,5 G bijelog Leucanthemuma, puno sunca, žive biljke sa saksijom za uzgoj

Stručni vrtlar 1,5 G bijelog Leucanthemuma, puno sunca, žive biljke sa saksijom za uzgoj

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Unesite trenutnu boju u svoj pejzaž sa trajnicama. Dajte izjavu koristeći Leucanthemum za stvaranje velikog obruba ili za popunjavanje prostora u postojećim vrtnim krevetima. Ove prelepe baštenske trajnice se takođe mogu koristiti za kreiranje sopstvenog kontejnerskog vrta. Jednostavno ih pomiješajte sa svojim omiljenim jednogodišnjim biljkama i drugim trajnicama za zaista prilagođeni dodatak vašoj verandi, palubi, pergoli ili terasi. Ne samo da indoor biljke povećavaju ukupni izgled prostora, već se pokazalo da povećavaju raspoloženje, povećavaju kreativnost, smanjuju stres i eliminišu zagađivače vazduha — čineći vas zdravijim, srećnijim. višegodišnje biljke ne izgledaju samo dobro-mogu učiniti da se i mi osećamo dobro. Studije su pokazale da carign za biljke može biti terapeutski - biljke čine ljude srećnim. Puno Sunce. Zaštitite od mraza. Zalijevajte dosljedno dok se biljka ne uspostavi. Jednom uspostavljeno, zalijte po potrebi. Gnojite jednom mjesečno. 10 " -12 " visok. 10 " -12 " širok. Cvjeta kasno ljeto za jesen. Uklonite staro cvijeće za poticanje novog rasta. Ovaj predmet možete pronaći samo u trgovini. Artikli i boja mogu se razlikovati ovisno o trgovini. Posjetite svoj vrt Centar za dostupnost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

2.5 QT Anemone Harmony

KM 0.67

Patuljaste biljke su preslatke Uzgajaju zimzeleno ljubičasto cvijeće sa tamnoplavim centrima dugmadi, sve na vrhu nejasnih stabljika Svijetle zelene biljke lišća brzo će procvjetati pri

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.