• Novo
Niz bisera Senecio Rowleyanus sočno-viseći prateći sočno-živi zdrav sočno za kućnu kancelariju

Niz bisera Senecio Rowleyanus sočno-viseći prateći sočno-živi zdrav sočno za kućnu kancelariju

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Senecio Rowleyanus ima privjesak potiče na 3 ' ili više sa neobičnim krug "lišće" dajući utisak "niz bisera postrojenja". I stabljike i listovi su zeleni. Biserna biljka je lijepa u visećoj korpi i može biti unutar kuće u svijetloj prozračnoj sobi ili spolja na zaštićenoj terasi. Preporučuje se jako svjetlo s dovoljno protoka zraka stoga je poželjnije na otvorenom u hladu. Zaštitite od mraza. Svijetla nijansa. Dobro drenirana zemlja. Temeljito zalijte kada se zemlja osuši na dodir, a zatim pustite da se potpuno ocijedi. Izbjegavajte da voda predugo stoji u tlu kako biste spriječili trulež i gljivične bolesti. Smanjite zalijevanje na minimum zimi. Mali, bijeli Cvjetovi koji mirišu na cimet. Može biti toksično za ljude i životinje. USDA zona 8a do 10b : od -12,2 °C (10 °F) do 1,7 °C (35 °F). 『????????"(1) predivan živi niz bisera sočna biljka u potpunosti ukorijenjena. 『??????????"Relativno lako, odlično za početnike. 『?????"Voda svake 1-2 sedmice, ovisno o potrebi pojedine biljke. Pustite da se zemlja potpuno osuši između zalijevanja. Ne zalijevajte ili biljke mogu razviti trulež korijena. 『????? & ????"Stavite u zasjenjenu ili polusjenu samo za vanjsku upotrebu. Indirektno svjetlo za unutrašnju upotrebu. Listovi mogu žuti ili braon usled prekomerne ekspozicije od sunčeve svetlosti. Biljke se mogu postaviti na jako ili slabo svjetlo, ovisno o individualnoj potrebi. 『?????????"Gnojite tokom vegetacije univerzalnom biljnom hranom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

2.5 QT Anemone Harmony

KM 0.67

Patuljaste biljke su preslatke Uzgajaju zimzeleno ljubičasto cvijeće sa tamnoplavim centrima dugmadi, sve na vrhu nejasnih stabljika Svijetle zelene biljke lišća brzo će procvjetati pri

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.