• Novo
Mickey Mouse Elephant uši u saksijama - - - rijetko

Mickey Mouse Elephant uši u saksijama - - - rijetko

Stupnjevi:
KM 5.63

Iznos
Tova je dostupna

Mickey Mouse Elephant Ear Overview ovo je tako zabavna biljka za uzgoj i vaše komšije će vas pitati o ovoj. Ovo uho je dobilo nadimak zbog oblika lišća. Iz daljine izgleda kao Mickeyjeve uši. Na vrhu lista formira se džep sa repom. Ako to nije dovoljno interesantno, ovo uvo će držati vodu kao šolju. To je prizor za vidjeti, u najmanju ruku. Ove slonove uši dostižu visinu od cca. 4-5 ' po zrelosti. Ove slonove uši će rasti na punom suncu do sjenke. Neki listovi se možda moraju ukloniti prije slanja. Novi listovi brzo rastu kada se posade / saksiju. Ova ponuda je za jednu mladu biljku. Veličina ovisi o doba godine. Mickey Mouse Elephant Ear detalji Albo Marginata Xanthosoma Hardy u zonama 7-11 garancija ponosnih proizvoda!! Biljke iz rasadnika Ljiljana garantovano stižu zdrave i zelene. Ako imate bilo kakvih nedoumica ili ste nezadovoljni u prvih pet dana od prijema vaših biljaka, pošaljite e-poštu ili nazovite našu kancelariju kako bismo vam mogli pomoći da to ispravite! Biljke zahtijevaju odgovarajuću njegu i ishranu kako bi se prilagodile novom okruženju. Nažalost, ako su vaše biljke primile manje nego idealnu njegu ili su kupljene za sadnju izvan vaše preporučene zone uzgoja, vaša kupovina nije pokrivena našom garancijom. Preporuke zona date su u našim listama. Budite oprezni i iskoristite svoju najbolju procjenu prije naručivanja za vrijeme neobično vrućeg ili hladnog vremena (ispod 32 stepena F, ili više od 95 F za potrebe transporta), jer ovi ekstremi mogu učiniti vašu biljku ranjivom na oštećenja. Optimalno vrijeme za sadnju većine našeg materijala je sredinom do kasnog proljeća, mimo opasnosti od jakog mraza. Ovo omogućava vašim biljkama najdužu moguću sezonu rasta. Ljeto i vrlo rana jesen su također pogodni, sve dok je vaša biljka stavljena u optimalne uslove i prima adekvatnu vodu tokom toplijih, sušnijih perioda ljeta. Kasna jesen i zima su vrlo rizične u većini područja, jer se naš biljni materijal isporučuje iz ugodnih plastenika i borit će se s prilagođavanjem na vrlo hladno ili smrznuto tlo ili nagle promjene temperature. To može lako prouzrokovati štetu, zaostajanje u razvoju ili neuspjeh u razvoju. Ako ste u nedoumici oko odgovarajućeg vremena sadnje ili postrojenja kompatibilnih sa zonama za vaše područje, obratite se lokalnom uredu za proširenje poljoprivrede. Ako se problemi s vašim biljkama pojave u prvih 30 dana od prijema, pošaljite e-poštu ili nazovite našu kancelariju. Naše stručno osoblje će preispitati vaše brige i pružiti uputstva i rješavanje problema, ili jednokratnu zamjenu ako je potrebno. Korisnik preuzima odgovornost za troškove slanja zamjene. Sretna Sadnja!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

2.5 QT Anemone Harmony

KM 0.67

Patuljaste biljke su preslatke Uzgajaju zimzeleno ljubičasto cvijeće sa tamnoplavim centrima dugmadi, sve na vrhu nejasnih stabljika Svijetle zelene biljke lišća brzo će procvjetati pri

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.