• Novo
Bolje Kuće I Bašte Višebojna Mama Prozorska Kutija, Žive Biljke Puno Sunce

Bolje Kuće I Bašte Višebojna Mama Prozorska Kutija, Žive Biljke Puno Sunce

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Majke su klasična omiljena jesen koja unosi trenutnu boju u vaš dom. Imaju velike, vesele cvjetove koji dolaze u različitim bojama kao što su žuta, narandžasta, Bijela, crvena, višebojna i roze. Ova 10-inčna mama iz prozorske kutije uzgaja se u 1.5 ukrasnoj kutiji za prozor i spremna je za vaš vrt! Upute za sadnju i njegu : majke izgledaju lijepo kao obrubi cvijeća ili u kontejnerima oko vašeg trijema, dvorišta ili blizu ulaznih vrata. Ako presadite u veći lonac, upotrijebite kvalitetno tlo. Kada sadite u bašti, iskopajte rupu, postavite biljku i napunite rupu zemljom. Dobro zalijevajte dok se biljka ne uspostavi. Dobro zalijte kada se osuši i često proveravajte tokom vrućeg, suvog vremena. Redovno gnojite. BHG 10-inčni multi-boja mama prozor Box, žive biljke klasični jesen omiljeni krizantema . 10-inčni, 1.5 g lonac. U više boja. Veliki, veseli, žuti cvetovi. Uzgaja se u ukrasnom loncu za prozor. Dodajte trenutnu boju vrtovima i kontejnerima. Postrojenje sa jesenjem jednogodišnjim i trajnicama. Raznolikost boja za izbor. Zalijevajte dosljedno dok se biljka ne uspostavi. Jednom uspostavljeno, zalijte po potrebi. Sadite u dobro drenirano područje i gnojite mjesečno. Zaštitite od mraza. Uklonite staro cvijeće za poticanje novog rasta. Izdržljiv na 32 °F. Ovaj predmet možete pronaći samo u trgovini. Artikli i boja mogu se razlikovati ovisno o trgovini. Posjetite svoj vrt Centar za dostupnost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

2.5 QT Anemone Harmony

KM 0.67

Patuljaste biljke su preslatke Uzgajaju zimzeleno ljubičasto cvijeće sa tamnoplavim centrima dugmadi, sve na vrhu nejasnih stabljika Svijetle zelene biljke lišća brzo će procvjetati pri

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.