• Novo
Bolje kuće i bašte 2.5 QT višebojni Delosperma žive biljke puno sunce

Bolje kuće i bašte 2.5 QT višebojni Delosperma žive biljke puno sunce

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Delosperma Wheels of Wonder je snažno rastuća sočna, ponekad nazvana ledena biljka. Wheels of Wonder je obilan bloomer, koji proizvodi svijetlo narandžasto-crveno cvijeće nalik tratinčici. Njegova navika rasta je podloga nalik na podlogu koja se brzo širi. Uspijeva na punom suncu i preferira suhe uslove, što ga čini odličnom opcijom za teška područja za popunjavanje praznina ili pokrivanje Obala ili padina. Takođe se dobro slaže sa drugim sukulentima u kontejnerima. Otporan je na jelene. Posadite ovo cvijeće zajedno u grupe, u vrtne gredice, za trenutnu boju. Također ih možete pomiješati s drugim jednogodišnjim biljkama i trajnicama kako biste stvorili lijepe prostore u svom pejzažu ili jedinstvene kontejnerske baštenske kreacije za trijemove i terase. Za zdrave biljke koje će cvjetati cijelu sezonu zalijevajte dok se biljke ne uspostave. Zatim jednostavno zalijte po potrebi. Hranite biljke sa univerzalnim đubrivom u proleće i pad u podnožju biljke. Puno Sunce. - 20°F. Hardy u zonama 5-11. Zalijevajte po potrebi da zemlja bude ravnomjerno vlažna. Hranite Trajnice u proljeće i jesen sa svim namjenskim đubrivom. Visina : 4 inča. Širina : 24in. Cvetovi cvetaju od proleća do leta. Ovaj predmet možete pronaći samo u trgovini. Artikli i boja mogu se razlikovati ovisno o trgovini. Posjetite svoj vrt Centar za dostupnost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

2.5 QT Anemone Harmony

KM 0.67

Patuljaste biljke su preslatke Uzgajaju zimzeleno ljubičasto cvijeće sa tamnoplavim centrima dugmadi, sve na vrhu nejasnih stabljika Svijetle zelene biljke lišća brzo će procvjetati pri

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.