• Novo
Bestope solarna bajkovita svjetla vanjska LED vanjske solarne sijalice Fairy Lights IP vodootporna Vrtna svjetla za balkon u bašti

Bestope solarna bajkovita svjetla vanjska LED vanjske solarne sijalice Fairy Lights IP vodootporna Vrtna

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Tačka metka : bajkovita svjetla na solarni pogon : solarna bajkovita svjetla su štedljive i punjive solarne ćelije sa većom stopom konverzije energije su ekološki prihvatljive. Sa poboljšanim solarnim panelom, sunčeva svjetlost se može efikasno apsorbirati i pretvoriti u električnu energiju. Punjenje solarne baterije tokom dana, automatsko uključivanje u sumrak, paljenje cijelu noć, potpuno punjenje od 4-5 sati čini da vilinska svjetla svijetle 8-10 sati.Visokokvalitetni materijal : visokokvalitetne ABS kristalne kugle i gajtan, otporan na toplotu, otporan na hladnoću, može normalno da radi na vrelom suncu, obilnim snežnim padavinama, obilnim padavinama, pogodan ljeti i zimi. Fleksibilna žica se lako može sakriti i saviti oko biljke, znakova, ograde, dvorišta itd.Štednja energije i zaštita životne sredine : ova prelepa topla bela vilinska svetla sastoje se od 10 sijalica. Sa ugrađenim IP65 vodootpornim i 600 m Ah nadogradnjom solarne baterije. Nema troškova energije, još uvek se može izračunati u kišnim ili oblačnim danima, čak i ako nema direktne sunčeve svetlosti.Jednostavna instalacija : idealno za Božić, dekoracije soba, zabave, vjenčanja, baštu, balkone, djecu itd. Stvara toplu, slatku i romantičnu atmosferu, posebno na festivalima. Fleksibilna vilinska svjetla mogu se lako ugraditi u željene oblike i omotati oko stabala ili sjenica. Samo uživajte u svjetlini svjetlosti i predivnoj atmosferi.Široko korišteno : pruža vam ugodnu atmosferu. Idealna je dekoracija za dvorišta, trijemove, staze, dvorišta, zabave, kampovanje, roštilj, vjenčanja, Božić, balkone i drveće. Opis : Naziv : G50 niz lagan : oko 225gmaterijal : plastikaspecifikacija : 10lednapon : 4.5 V. Paket uključuje : 1* solarne vilinske Svjetle1 * solarna Ploča1 * šiljak za zemlju. Napomena : zbog različitog monitora i svetlosnog efekta,stvarna boja se možda malo razlikuje od boje slike.Molimo dopustite da se 1-2cm razlikuje zbog ručnog mjerenja. Led Rasvjeta I Rasvjeta Unutrašnja Rasvjeta I Vanjske Žice Za Osvjetljenje. 1pcsg50 sijalica sa žaruljama Vanjska vodootporna Bašta Solarno vjenčanje dekorativna svjetla solarna žičana svjetla Solarno 10led. Solarna Vilinska Svjetla. Napomena : kao što je prikazano na slici, svi proizvodi su snimljeni pod prirodnim svjetlom. Ono što vidite snimljeno je u stvarnom subjektu, ali iz različitih razloga (kao što su različiti monitori), boje na slici koju vidite mogu se malo razlikovati od stvarnog subjekta. Molimo pogledajte stvarni proizvod. Ima Izuzetnu Izradu, Lijep Izgled I Jedinstvenu Ličnost. Cijena Je Razumna, A Stil Jedinstven.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.