• Novo
Tianluoutdoor solarna žičana svjetla, 200led načina IP vodootporna žičana svjetla za vjenčanje u bašti na otvorenom i božićnu zabavu, topla bijela [Energetska klasa a+++]

Tianluoutdoor solarna žičana svjetla, 200led načina IP vodootporna žičana svjetla za vjenčanje u bašti

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

【 Visoko efikasni solarni pogon i 8 Načina】 : za ova solarna svjetla nije potrebna baterija ili struja, ne može se napuniti sunčevom svjetlošću, može raditi do 10 sati ili više kada je potpuno napunjen. Vanjska solarna svjetla se automatski uključuju kada padne mrak i gase se tokom dana. 8 režima u rasponu od stabilne boje do različitog blica. 【Izdržljiv, sklopiv i vodootporan】 : napravljen od tankog i savitljivog bakra, dužine 72 stope (22 metra), dovoljno izdržljiv da ističe sa bilo kojim oblikom. Ova Vanjska žičana svjetla dizajnirana su sa IP 65 vodootpornim, tako da se mogu koristiti i na otvorenom. 【Jednostavan za korišćenje i čuvanje】 : nisu potrebne žice, samo postavite solarni panel tamo gde ima sunčeve svetlosti i radiće automatski. Lagan je, možete ga omotati oko kartona do sljedeće upotrebe. 【Multi-Applications】 : žičana solarna svjetla pružaju toplu, meku i nježnu bijelu svjetlost za vaš put, prozor, terasu, ogradu, baštu, trijem, klupsku kuću, bazen, grmlje, dvorište itd. Tianluoutdoor solarna žičana svjetla, 200led 22m 8 modova IP65 vodootporna žičana svjetla za vjenčanje u bašti na otvorenom i božićnu zabavu, topla bijela [Energetska klasa a+++].

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.