• Novo
Led žičana svjetla na baterije, [pakovanje] LED 33ft vodootporni načini s daljinskim upravljanjem Božićna dekoracija svjetla

Led žičana svjetla na baterije, [pakovanje] LED 33ft vodootporni načini s daljinskim upravljanjem Božićna

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Vodootporan prenosiv : Led žičana svjetla napajana sa malom IP67 vodootpornom kutijom za baterije(2 * 2,7 inča), možete lako nositi i postaviti led Mjesečeva svjetla(bez dodatka) gdje god želite (baterije nisu uključene). Jednostavan rad : sa daljinskim upravljačem od 13 tastera i 1 dugmetom na kutiji baterije, možete podesiti osvetljenost ili prekidač. Široka primjena za unutrašnju /vanjsku upotrebu : ova vilinska svjetla su vodootporna i savršena za začinjavanje vašeg dekora ili postavljanje raspoloženja za Božić,Dan zahvalnosti,zabave za Noć vještica. Odličan za upotrebu u restoranu ili malom preduzeću. Garantovano : ako niste zadovoljni proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate u bilo kom trenutku, potrudit ćemo se da riješimo vaš problem Led žičana svjetla na baterije,[2 pakovanje] 100 LED 33ft vodootporni 8 modovi sa daljinskim upravljačem Božićna dekoracija svjetla (topla bijela-10m).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.