• Novo
Hemoton baštenski Kočić lagani solarni pejzaž vanjski LED svjetlo Božićna cvjetna dekoracija za Patio Lawn Garden Pathway

Hemoton baštenski Kočić lagani solarni pejzaž vanjski LED svjetlo Božićna cvjetna dekoracija za Patio

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Molimo vas da napomenete da ovaj predmet prodaje Hemomall sa joybuy marketplace-a.Opis R. R. usvajanje materijala, svjetlo Kočića je izdržljivo za dugotrajnu upotrebu. Može osvijetliti tokom noći za dodavanje svečane i misteriozne atmosfere za zabavu. Savršen ukras za vrt, dvorište, terasu, pejzaž itd. za održavanje zabave na otvorenom sa ovim ukrasnim svjetlom Kočića za cvijeće.R. R. karakteristiker. r. - boja : kao što je prikazano.r. - Materijal : svilena tkanina i nerđajući čelik.r. - visina : 80cm.r. - solarni panel : 2 V / 60 MA.r. - baterija : 1.2 V aaa600mah Ni-MH baterija.r. - svjetlo Kočića od četiri simulirana cvijeta, izuzetnog i živog.r. - savršen vanjski ukras. Svjetlo za cvijeće može se lako koristiti za ukrašavanje i dodavanje divnog sjaja vašem prilazu, dvorištu ili cvjetnjacima.r. - solarni pogon, štedljiv je i ekološki.r. - jednostavan za instaliranje. Nije potrebna žica, jednostavna za korištenje. Jednostavno umetnite kolac u zemlju u svojoj bašti ili dvorištu da napravite fantastičan ukras.r. - lijepa dekoracija za baštu, dvorište, prilaz, balkon, dvorište, šetalište, stazu, travnjak itd. Svjetlo Kočića od četiri simulirana cvijeta, izvrsno i živo. Savršen vanjski ukras. Svjetlo za cvijeće može se lako koristiti za ukrašavanje i dodavanje divnog sjaja vašem prilazu, dvorištu ili cvjetnjacima. Solarni pogon, štedljiv je i ekološki. Jednostavan za instaliranje. Nije potrebna žica, jednostavna za korištenje. Jednostavno umetnite kolac u zemlju u svojoj bašti ili dvorištu da napravite fantastičan ukras. Lijepa dekoracija za baštu, dvorište, prilaz, balkon, dvorište, šetnicu, stazu, travnjak itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.