• Novo
Utoimkio Halloween Lights 4.9 Ft LED Ghost žičana svjetla na baterije Ghost Lights za Halloween Decorations Lights potrepštine za zabavu

Utoimkio Halloween Lights 4.9 Ft LED Ghost žičana svjetla na baterije Ghost Lights za Halloween Decorations

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Utoimkio Halloween Lights 4.9 Ft 10 LED Ghost žičana svjetla na baterije Ghost svjetla za Halloween Dekoracije svjetla potrepštine za zabavu(višebojne) Halloween LED Baterija svjetlo niz bundeva Ghost Lantern Party dekor Props Features : String Light-to je bitan ukras za Noć vještica. Visokokvalitetna-ova žičana svjetla za Noć vještica napravljena od PS materijala imaju svjetlosnu propusnost od 90%. a linija lampe je napravljena od PVC-a koji ima visoku fleksibilnost i mekoću.Sigurnost Halloween Gumenjaci dekoracije Halloween Decor Halloween Dekoracije za dom. Svjetlo za žice-neophodan je ukras za Noć vještica. Visokokvalitetna-ova žičana svjetla za Noć vještica napravljena od PS materijala imaju svjetlosnu propusnost od 90%. a linija lampe je napravljena od PVC-a koji ima visoku fleksibilnost i mekoću. Sigurnost i štednja energije-ova vilinska svjetla napajaju baterije. Štednja energije i okolina. Možeš staviti svjetla gdje god želiš. Široka primjena-svjetla se mogu koristiti za Noć vještica, pozadinu, uređenje doma, izloge, trgovine, svjetla i dekoraciju raznih mjesta. Paket uključuje : . 1x lagani stub.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.