• Novo
Samsung Galaxy J Potpuna pokrivenost otporna na udarce u narančastoj boji za upotrebu sa Samsung Galaxy J 3-pack

Samsung Galaxy J Potpuna pokrivenost otporna na udarce u narančastoj boji za upotrebu sa Samsung Galaxy

Stupnjevi:
KM 12.00

Iznos
Tova je dostupna

Samsung Galaxy J7 (2018) M2 R. Slučaj apsorbuje vibracije i ogrebotine i bolje štiti vaš telefon . Ovaj visoki kvalitet, jedinstveni M2 R nudi i zaštitu od ekrana i kamere : podignutim ivicama po zaslonu i objektivu kamere pomažu u sprečavanju ogrebotina. i precizni rezovi : jednostavan pristup luci i zvučnicima bez uklanjanja kućišta. Poseban proizvod dalje ima potpunu pokrivenost udarnom koferu za Samsung Galaxy J7 (2018) ovaj 3 x Samsung Galaxy J7 (2018) Potpuno pokriće otporno na naranču Za upotrebu sa Samsung Galaxy J7 (2018) 3-pack! je Veliki M2 R, zaštitni prekrivači s višestrukim stavom s smanjenom cijenom ispod 20 dolara, ne možete propustiti. Ovaj predmet je potpuno nov, neotvoren i zapečaćen u izvornom tvorničkom okviru. Njegove dimenzije su 0,74 x 7,30 x 3,95 inča i teži 0,52 lbs. Ovaj 3 x Samsung Galaxy J7 (2018) Potpuna pokrivenost otporna na udarcu u narančastoj boji za upotrebu sa Samsung Galaxy J7 (2018) 3-pack! je M2 R artikal iz naših zaštitnih pokrivača Multipkupske zbirke koje dolaze sa potpunim garancijom zadovoljstva. Ne 1 ali 3 predmeta!. Slučaj apsorbuje vibracije i ogrebotine i bolje štiti vaš telefon. Track otporna na udarce za Samsung Galaxy J7 (2018).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Galaxy S Slim oklop

KM 19.98

Spigen Galaxy S6 Slim oklop Spigen Galaxy S6 Slim Amor Smartphone Shimmery White Polikarbonat Čuvari čuvari i telo vašeg uređaja i funkcije netaknute Lijepa svjetlucava bijela boja o

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.