• Novo
Elepower Cover kompatibilan sa iPhoneu Plus 67 , mag sigurna udarna TPU backplane [Electroplated BUMPER] Objektiv All-Inclusive Crystal-Clear Tltra-tanka i lagana magnetska futrola, plava

Elepower Cover kompatibilan sa iPhoneu Plus 67 , mag sigurna udarna TPU backplane [Electroplated BUMPER]

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

【Pročitajte detalje : . Za i Phone 14 Plus 67 "2022. 【Značajke】】】.】 TPU TPU materijal : 】. Ojačani uglovi za zaštitu telefona od kapi, snimka sa dugom trajnim mekim TPU materijalom za dobru i ugodnu upotrebu . Podignute usne i uglovi za zaštitu ekrana i kamena. žuto vremenom, savršeno prikazuje originalnu boju vašeg telefona. 【Sveobuhvatna zaštita : 】. Smanjite uticaj sudara i pad. Omogućuje sveobuhvatnu zaštitu od ogrebotine (3 mm podignute na stražnjoj kameru i 1 mm na Na prednjem ekranu) Pomozite da uređaj trlja površinu i ostavlja trajne ogrebotine . 【Nezetački materijal : 】. Prozirna granata uvijek ostaje kristalno čista i neće pretvoriti s vremenom. Mekani TPU unazad pružaju snažnu otpornost na abraziju, Držite svoj telefon bez grebena i spriječite mrlje za ulje i prljavštine . 【savršeno uklapanje : 】. Precizno dugme, oseća se osjetljivo nakon pritiska i ima određeni taktilni refleksijski reflektor, ometak, lako možete pristupiti svim gumbima, kontrolama i lukama bez rastavljanja futrole za telefon : 】. Ovaj slučaj za i Phone 14 Plus Maxagnetic Telefon kompatibilan sa MAG sigurnim bežičnim punjačem, što vam omogućava punjenje bez odlaganja kućišta. Ako imate bilo kakvih problema, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, bit ćemo više nego sretni što vam pomaže . 【Corners Sigurnost : 】. Dizajn četvorice ojačanog ugla povećava se upijajući udar, a kombinacija TPU-a može ublažiti šok za zaštitu vašeg telefona za zaštitu od zaslona, ​​izbjegavajte da se vaš telefon dodirnite. 【Paket uključen : 】. 1 x Slučaj za i Phone 14 Plus 6.7 "2022. Ako niste zadovoljni našim proizvodima ili imate problema sa za vrijeme upotrebe, slobodno nas kontaktirajte, pružit ćemo vam zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata! Hvala Pametan dizajn sadrži nosač za pričvršćivanje na stražnjoj strani koja se može povezati s velikom količinom pribora. TPU nazad panel.Soft i tvrda kombinacija za sprečavanje ogrebotina telefona sve oko . Otisci prstiju su manje vidljivi u ovom slučaju nego na mnogim drugim transparentnim slučajevima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.