• Novo
Surlong Kompatibilan sa iPhonea Case i Pro Case CASE 360 ° Stepen Držač rotacijskih prstena Kickstand Podrška automobilskim nosačem SOFT SOFT TPU Futros dizajnirani

Surlong Kompatibilan sa iPhonea Case i Pro Case CASE 360 ° Stepen Držač rotacijskih prstena Kickstand

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Sjajna obloga ruža zlata sa dizajnom držača prstena za pregledu bez ruku, pogodno je za gledanje video zapisa i filmova sa zavidnom udobnosti. Središte prstena za prstom Postoji komad skrivenog željeza, lako je povezati i ukloniti telefon iz magnetskog automobila. Materijal : Fashick Kickstand Zaštitna futrola izrađena je od fleksibilnog mekog materijala za odbojnik TPU s unutarnjim oblogom od mikrovlakana, ultra tankim i pouzdanim hvataljkama sprječava klizanje iz ruku i dvostruko zaštitni telefon. Zaštita : Ova futrola za telefon sa podignutim udarnim rubom 0,5 mm za zaštitu na ekranu i kameru. Fleksibilni bumper TPU SPORKY PLANIDING GOLD GOLD SLIM EDGE, mekan udoban osjećaj dodira i jednostavan za instaliranje i uklanjanje kućišta. Dizajn s podesivim rotiranjem zupčanika od 360 stupnjeva i 180 stupnjeva prstenaste prstena bolje. Sprječava vaš telefon od slučajnog klizanja. U centru držača zvona Postoji komad skrivenog željeza koji omogućava pričvršćivanje vašeg telefonskog telefona na držač magnetnog automobila. (Ne uključuje držač za magnetni automobil). Fleksibilan, TPU otporan na udarce, otporan na TPU opremljena tehnologijom apsorpcije udara pruža bolju zaštitu, štiti vaš telefon od ogrebotina, naleta i drugih dnevnih oštećenja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.