• Novo
Decaze prsten za samsung Galaxy A 5G, tanka tekuća silikonska futrola sa nosačem rotirajućeg prstena Kickstand WTIH magnetni automobil GEL gumeni udarni otporan na kafe za branik, ajuinggreen

Decaze prsten za samsung Galaxy A 5G, tanka tekuća silikonska futrola sa nosačem rotirajućeg prstena Kickstand

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Premium materijal : Ovaj je slučaj izrađen od visokokvalitetnog izdržljivog tečnog silikona, nudeći sveobuhvatnu zaštitu tijela na vaš telefon. Materijal unutar kućišta je meka mikrofinice za sprečavanje ogrebotina i nositi stražnju stranu telefona. Tečni silikonski telefon može donijeti gladak dodir i odličan otpor na udarce, može učinkovito ublažiti utjecaj kap za telefon. - Pazi. Metalni dio na stražnjoj strani okretnog postolja može se pričvrstiti na štand magnetske kolijevke automobila i koristi se kao držač telefona u automobilu, osiguravajući vašu vozačku sigurnost . jednostavan za čišćenje : izrađen od visokokvalitetnih i izdržljivih sintetičkih materijala Površinski tretman, protiv otiska prsta i otpornost na vodu. Ultra tanki fit i kućište na koži nudi bolji mekani osjećaj ručke . Precizni izlasci : Ovaj je slučaj jednostavan za instaliranje zbog meke TPU školjke i jednostavan pristup svim funkcijama, zvučnikom, punjenjem i kamerom, nema potrebe za potrebom skinite ga kada koristite telefon. Prikladan je samo za Samsung A54 5 G 6,1. Čuvajte svoj telefon uvijek u čistom stanju . precizna rupa za kameru dizajnirana je tako da u potpunosti zaštiti vašu telefonsku kameru od oštećenja, zaštitite fotoaparat od ostalih telefonskih slučajeva. , Bolje sprečava vaš telefon od slučajnih kapi ili klizanja, a može se koristiti i kao stickstand za pregledu bez ruku . izrađen od visokokvalitetnog izdržljivog tečnog silikona, nudeći sveobuhvatnu zaštitu tijela na vaš telefon. Materijal unutar kućišta je meka mikrofinice za sprečavanje ogrebotina i nositi stražnju stranu telefona. Tekući silikonski telefon može donijeti gladak dodir i odličan otpor na udarce, može učinkovito ublažiti utjecaj pad telefona.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.