• Novo
No Bounties Juniors ' High Rise Ravne Farmerke

No Bounties Juniors ' High Rise Ravne Farmerke

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Istaknuti traper je uvek dobra ideja! Unesite ravne farmerke bez granica sa detaljima uništenim u trendu i laskavim visokim usponom. Oni su stilski i udobni sa labavijim krojem i trenutnom atmosferom. Isključivo na . Materijal : 77% Pamuk/22% Rajon/1% Ostala Vlakna. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu 7. Fit : labav; ravna noga. Uspon i unutrašnji šav : visok; 30" unutrašnji šav. Zatvaranje : dugme zatvaranje sa zip fly. Džepovi : stil sa pet džepova. Karakteristike : uništeni detalji; čvrsta traper konstrukcija. Ravne farmerke sa visokim usponom za juniore bez granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boundaries

KM 3.00

Lijep dodatak vašoj kolekciji trapera! Ove korzet farmerke from No Boundaries su dizajnirane da laskaju vašem obliku sa krojem koji grli u krivinama i visokim pojasom bez razmaka...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.