• Novo
Silver Jeans Co. Ženske najtraženije uske farmerke srednjeg rasta, veličine struka 24-34

Silver Jeans Co. Ženske najtraženije uske farmerke srednjeg rasta, veličine struka 24-34

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Uznemirene crne uske farmerke koje koriste manje vode i manje hemikalija u procesu pranja. Ovo ga klasifikuje kao nizak uticaj na životnu sredinu sa zelenim eim rezultatom merenim i akreditovanim od strane Jeanologia®. Silver Jeans Co. Žene najviše žele Skinny denim farmerke srednjeg rasta - ekološki osviještene kroz svaki korak procesa proizvodnje, ova najtraženija je jedna od ekološki najprihvatljivijih do sada. Za početak, koristi manje vode i manje hemikalija u procesu pranja, što rezultira zelenim eim rezultatom. Pored toga, hemikalije koje koristimo su 100% organske hemikalije. Takođe je dizajniran u ekološki prihvatljivoj tkanini srednjeg rasta koja sadrži REPREVE® reciklirani poliester napravljen od recikliranog sadržaja, uključujući plastične bočice (ali nevjerovatno, i dalje je mekan i udoban kao i uvijek). U osnovi, ima manji uticaj na vas, naše radnike i životnu sredinu, što ga čini jean-om u kojem se zaista možete osjećati dobro. Most Wanted se može pohvaliti univerzalno laskavim, srednjim rastom sa savršeno konturiranim pojasom koji sprečava gapping. Izrađen u tkaninama koje omogućavaju maksimalnu fleksiju, uskladiće se i oblikovati sa vašim jedinstvenim oblikom. Završeno crnim pranjem sa uznemirenim kolenima i žvakanim porubom za istrošenu privlačnost. Ovaj stil sadrži našu novu ikonu brenda Trine, simbol inspirisan sa tri petlje konca u čast našeg traper nasleđa, vezenog na zadnjem džepu. Ekološki traper sa visokim rastezanjem koji sadrži REPREVE® reciklirani poliester napravljen od recikliranog sadržaja, uključujući plastične bočice. 9,25 " srednji uspon. Stajling sa 5 džepova sa patentnim zatvaračem. 9,75 "otvaranje nogu, 27/29" inseams.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

No Boundaries

KM 3.00

Lijep dodatak vašoj kolekciji trapera! Ove korzet farmerke from No Boundaries su dizajnirane da laskaju vašem obliku sa krojem koji grli u krivinama i visokim pojasom bez razmaka...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.